- din leverandør av underholdning

Bursdag med underholdning

Barnebursdag Hordaland

Mange foreldre synes en barnebursdag kan være utfordrende. Med mange aktive barn til stede er det ikke alltid like lett å holde styr på gjengen når energinivået når nye høyder. Så mange foreldre finner det behagelig og til stor hjelp når eksterne aktører hjelper til.
Med underholdningsinnslag fra Varieté, får de voksne litt "fri" den stunden det tar. Og mens barna koser seg kan de voksne slappe av og glede seg over at barna har det hyggelig.
 
Vi kan tilby følgende underholdning til barnebursdager i Hordaland:
 

Klovneshow / Trylleshow.

Her tar klovnen oss først med gjennom et 30 minutters trylleshow, fylt med mystikk og masse humor. I løpet av showet får bursdagsbarnet komme frem og hjelpe til med et av tryllenumrene. Etter selve trylleshowet lages det gøyale ballongfigurer til alle barna. Total varighet er ca. 40 minutter.

Klovn Bergen

 
 

Ansiktsmaling

Her kan barna bli malt i ansiktet med de flotteste motiver. Barna får selv velge hva de vil bli. Vi stiller selv malt og utkledd.

Husk på at en og en blir malt, derfor blir det noe ventetid og noen er tidelig ferdig. Kanskje det kan skje noe annet parallelt med ansiktsmalingen. Eller man kan legge opp til fri lek etter hvert som barna blir malt.
 

Tema-bursdag
Vi kan også legge opp til ansiktsmaling med temaer, slik som prinsessebursdag, sjørøverbursdag og lignende.

Klovn Bergen

 
 

Hoppeborg

Om barnet har bursdag på sommeren, kan en hoppeborg være en hyggelig aktivitet for barna. Etter at kaker og brus har gitt nytt påfyll av energi, trekker vi ut i hagen og lar barna bruke energien i hoppeborgen.
 
Her på Vestlandet er det ikke alltid like lett å spå hvilket vær det blir på bursdagsdagen. Ved regn er en hoppeborg utendørs et dårlig alternativ, men ta kontakt så kan vi sammen legge opp en "regnværs-plan".

Leietid: Inntil 3 timer eller etter avtale.

Husk på at ikke alle kan hoppe samtidig. I vår bursdags-hoppeborg hopper ca. 5 barn samtidig. Ved stor pågang hopper hver pulje 3-5 minutter, ellers tilpasses varigheten.

Klovn Bergen

 
 

 
Generell info om våre bursdagsaktiviteter:

  • Passer best for aldersgruppen fra 4 til 10 år.
  • Passer best i besøk med 5 - 30 barn.
  • Leveres innen Hordaland.
  • Plassbehov: For ansiktsmaling og trylleshow/klovnerier, er en vanlig stue nok.
    Hoppeborgen krever et plant underlag på minimum 5 x 5 meter.

 
 
 
 
 

Har du spørsmål eller ønsker å bestille:
Ta kontakt på epost post@variete.no eller på telefon 922 04 801.

 
 

© - Varieté